Hymer Exsis 678 2018 Bobil

Vi hjelper deg å finne den perfekte bobilen eller campingvognen!

Kontakt Kroken Ålesund

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Hymer Exsis 678

Pris:

kr 1 269 000

 • Salgstype: Fabrikkny
 • Årsmodell: 2018
 • Sengeplasser: 4
 • Kilometerstand: 10km
 • Chassis: Fiat
 • Girkasse: Automatic
 • Hjuldrift: Front wheel drive
 • Antall hestekrefter: 148
 • Antall seter: 4
 • Totalvekt: 4500kg
 • Nyttelast: 1313kg
 • Bredde: 222
 • Lengde: 749cm
 • Sted: Kroken Ålesund

Har du innbytte?

Legg inn reg.nr og litt informasjon om bobilen du ønsker å bytte inn, så gir vi deg en uforpliktende innbyttepris.
Dette fant vi om ditt kjøretøy, vennligst fyll ut så mange felter som mulig i hver kategori for en mer nøyaktiv verdivurdering.

Generell informasjon

Utseende

Detaljer

Chassis

Ustyr

Kontaktinformasjon

Produktbeskrivelse

SPAR HELE 105 000,-! KAMPANJEPRIS NÅ KR 1 269 000,-!

Velkommen for å se på denne lekre Hymer Exsis 678 som vi akkurat har satt ned hele 105 000,- - kun en på lager!

Med denne bobilen har du alt du trenger og har lyst på for å kunne reise på flotte turer!

En innbydende salong for hyggelige stunder med L-salong, justerbart salong/ spisebord, vendbare pilotstoler i førermiljø som blir supplement til salongen når man har parkert, i tilknytning til salongen er det 32" TV smart plassert med flatskjermholder på vegg i tilknytning til salongen. Over salongen er en meget stor senkeseng hvor alt ligger til rette for god sovekomfort til to personer. Bak salongen finner man et velutstyrt, pent kjøkken med tre kokebluss, stekeovn (TecTower), stort kjøleskap, fryser, arbeidsbenk, vask og skuffer og skap for god plass til oppbevaring. Bobilen har adskilt baderom og dusj, det gir maksimal romfølelse begge steder. Bakerst finner man en smakfullt innredet soveavdeling med originale madrasstrekk på begge sengene og midtpartiet mellom sengene. De to enkle sengene kan lett gjøres om til en meget stor dobbeltseng. Det er smart oppbevaring bl.a i trappen opp til sengene i tillegg til overskap og andre skap. 

Automatgir, Truma varme, fører- og passasjer airbag, kan også registreres på 3850 kg totalvekt om man ønsker det, ryggekamera, NAVI, DAB+ radio, panorama takluke, stor garasje med dør på begge sider av bilen i tillegg en smart mindre dør bak på bilen inn til garasjen, parabol Oyster 85, automatisk gassflaskeveksler med Crash sensor og Eis Ex,markise, NX10 alarm, utendørs dusj i garasje.

Omregistreringsavgift inkludert i prisen.

For mer informasjon og visning:

Vidar Hoff      489 94 773   vidar.hoff@kroken.no

Lars Bigton    918 61 970  lars.bigton@kroken.no

Vi tar innbytte og kan tilby gunstig finansiering via våre samarbeidspartnere – svar på dagen!

 

::: Velkommen til oss på Kroken for visning, en kopp kaffe og hyggelig prat :::

Ring eller send melding så har vi både bobil/ campingvogn og kaffe klar til deg når du kommer til våre flotte lokaler, også utenom vanlig åpningstid ved behov!

Bobilen er kontrollert av vårt verksted uansett brukt eller ny samt alle godkjenninger hvis ikke annet informert. Kroken gir 5 års garanti til nye bobiler, forsikringsløsninger samt gode finansieringstilbud inntil 15 år nedbetaling og 0 kroner egenkapital. Hos oss får du svar innen få minutter og alt papirarbeid fylles ut på stedet ved utleveringen, enklere blir det ikke.

Innbytte er attraktivt, og vi tar gjerne imot din bobil eller vogn uansett merke. Vi takserer alle bobiler og vogner som kommer inn, trygt for deg og trygt for oss. Våre verksteder utfører garantiarbeid, fukt- og gasstest, ettermonterer utstyr (hengerfeste, støttebein, solcelle med mer) og yter over gjennomsnittet god service!

Kroken er forhandlere av Hymer, Laika, Carado, Bürstner, Niesmann+Bischoff og LMC på bobiler samt Hymer Eriba, Burstner og LMC på vogn. Du finner i tillegg Polar hos Brumunddal og Bodø. Vi har tilgang på alle typer av bobiler: helintegrert, delintegrert, camper van, bybobil og alkove. Kroken Caravan er en del av Solid Imports landsdekkende nettverk med servicepunkter i hele landet, det gir deg ekstra trygghet på ferien.

Vil du leie bobil? Kom til oss i Kristiansand, Råde, Oslo, Ålesund og Bodø så har vi bobil til leie for deg og din familie, kjære eller venner! (PS: du får leieprisen i avslag på kjøpsprisen hvis du vil kjøpe egen bobil/vogn etter leien.)

Vi holder til kun 35 minutter fra Ålesund flyplass hvor man lett kan ta fly fra Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim for å nevne noen byer - vi henter deg selvsagt på flyplassen. Har du ikke mulighet til å komme hit så kan vi avtale levering på ditt hjemsted. Vi er her for å finne den løsningen som passer best for deg både ved valg av bobil/ vogn og hvordan du ønsker den levert.

Velkommen til en hyggelig og trygg handel hos Kroken Caravan AS!

Forbehold om feil i annonsen.

 

 

Kontakt Kroken Ålesund

Har du spørsmål om Hymer Exsis 678?

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.