Sikre deg Sunnmøres mest solgte bobilmerke

Kontakt Kroken Ålesund

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Sikre deg Sunnmøres mest solgte bobilmerke

Ferien står for døren og de siste forberedelsene er snart gjort før årets ferietur. Realiser drømmen om bobillivet med Carado - et av Sunnmøres mest solge bobilmerker.

Se våre Carado bobiler på lager

Hvorfor velge Carado?

Komfortabel og allsidig bobil

Mange setter fleksibilitet og komfort på reise veldig høyt, og det er ingen tilfeldighet at stadig flere nordmenn går til innkjøp av en <<mobil>> hytte. Carado imponerer med sitt brede utvalg; her får man alt fra en sporty Camper ideel for aktive par, tradisjonell alkove bil, kompakt delintegret bobil, til fullt integrerte bobiler som minner om små villaer på hjul.

Valuta for pengene

Carado er det desidert beste eksempelet på det at man ikke trenger å betale flere milioner for en bobil av virkelig solid kvalitet. Merket kan anbefales både for deg som er på jakt etter din første bobil, og for deg som ønsker en prisvennlig familiebobil.

Kjøper du en ny Carado bobil hos Kroken, får du 5 års Norgesgaranti!

Carado er et sporty og moderne. Her får du mye valuta for pengene. Bobilene har alt du trenger på tur, enten dere er to eller en hel familie.

På utkikk etter en velutstyrt bobil under 3,5 tonn?

I 2021 tar Carado et stort skritt fremover. Tre nye planløsninger utfyller produktserien og fokuserer på smarte konsepter og sofistikert funksjonalitet. Det prisvennlige merket eid av Norgesfavoritten Hymer, tilbyr solide og tidløse bobiler i flere størrelser. Alle Carado bobiler er bygget på et Fiat Ducato chassis med et moderne design, både innvendig og utvendig.

Den nye Carado Van 337 den perfekte rammen rundt årets ferie på hjul fra kun kr 879 000. Bobilen er så praktisk, godt utstyrt, fleksibel og smal at man kommer fram hvor man måtte ønske det– ideel å feriere i langs norske kystkysveier og fjellheimen.

Carado V 337. Bak i bilen finner du en stor sengeløsning. Den består av to enkle senger, som man enkelt kan bygge om til enten en ekstra soveplass eller bare for å nye luksusen med en stor dobbeltseng.

Ønsker du å vite mer om våre Carado bobiler?

Ta en tur innom oss eller kontakt våre bobileksperter for en trivelig bobilprat.

Åpningstider

Mandag - Fredag 08.00 - 16.30

Torsdag 08.00 - 18.00

Lørdag 10.00 - 14.00

Kontakt Kroken Ålesund

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.