Oppdag fremtiden med nye Exsis

Kontakt Kroken Ålesund

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Oppdag fremtiden med nye Exsis

Nordmenn vil gjerne ha bobiler som har alt. Men bilene trenger slett ikke være kjempestore og tunge for å fungere som et hjem på veien. Nye Hymer Exsis-i er en helintegrert bobil i toppklassen. Og best av alt? Du kan kjøre den med vanlig førerkort.
Med den nye Exsis-i beviser Hymer sin mangeårige erfaring og kompetanse innen utvikling av lettkonstruksjoner. – Nye Exsis-i har et nytt aerodynamisk design utvendig som fører til lavere dieselforbruk og lav vekt. Modellen har også fått LED-lyskaster i front, som er utviklet eksklusivt for Hymer, og hybrid baklys. Modellens aerodynamiske design sørger også for rolig kjøring og perfekt sikt. Dette er rett og slett en suveren lettvekter, sier Esben Flaa, salgssjef hos Kroken Caravan Åndalsnes om den nye Hymer-modellen.
Hymer er en stor favoritt blant mange nordmenn, og ble landets mest solgte bobilmerke i 2015, 2016 og 2017.

Helintegrert i toppklassen

– Det viktigste salgsfortrinnet til Hymers nye Exsis-i er at modellen er en 3,5 tonn helintegrert bil i toppklassen. Modellen har svært god isolasjonsevne, praktiske planløsninger, stabilitet og lang levetid, forklarer salgssjefen. – Interiøret er av ypperste kvalitet, og løsningene er meget funksjonelle. Atmosfæren er trivelig og designet består av flotte fargekombinasjoner.
Den moderne fronten preges av av den karakteristiske Hymer-grillen i sort høyglans.

Lettkonstruksjon

Maksimal fleksibilitet og topp komfort er helt nødvendig på mobile reiser. Hymer Exsis-i kombinerer begge deler i en ekstra elegant form. I kjøreklar stand, inklusiv det omfangsrike standardutstyret, veier de slanke bobilene godt under tre tonn. Selv når bilene har max antall passasjerer og er fulle av bagasje overskrides ikke 3, 5-tonns grensen. Lettkonstruksjonen gjør Exsis-i til en pioner blant integrerte bobiler.

Solid norgesfavoritt

Den tyske campinggiganten Hymer er rangert blant de mest innovative og suksessrike caravanprodusentene i Europa, og er Norges mest solgte bobilmerke de siste tre årene. Hymers nye Exsis-i har lette konstruksjoner, GFK bunnplate og tak for solid beskyttelse mot vær og vind, mye oppbevaringsplass, og panorama frontrute. På caravanmessen i Düsseldorf i 2017 lanserte Hymer også et nytt PUAL konstruksjonskonsept med aluminium, skum og 100% trefri konstruksjon. Dette gir modellen høy stabilitet og de beste isolasjonsverdier.

Føl deg som hjemme

Eksteriør og interiør i Exsis-i har et unikt design, smarte funksjoner og en veldig hjemmekoselig og lun atmosfære. All innvendig belysning er LED, noe som reduserer strømforbruket med 75%. Kjøkkenet har romslige og brede skuffer til oppbevaring av utstyr, og sengene har multi-sone kaldskummadrasser slik at hver del av kroppen støttes med ideelt mottrykk for behagelig og avslappende søvn.

Komfortbad

I den nye Exsis-i modellen har Hymer også utviklet et nytt komfortbad, med stor dusjflate, romslige skap og benketoalett. Små og skjøre gjenstander er godt beskyttet under kjøring ved at hyllene er standardutstyrt med elastiske bånd. Velg mellom åpen bad-WC-kombinasjon eller separat dusj og toalett.