Prøv Vlowing

Kontakt Kroken Ålesund

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Prøv Vlowing

Carados nye bybobil er kompakt, fleksibel og sjarmerende. Med Vlow får du 2-for-1; en bil du både kan feriere i og bruke til hverdags.

Om du er nysgjerrig på å prøve campinglivet kan Carados bybobil, eller van, være noe for deg. Bybobiler er svært populære på kontinentet og nå begynner også vi nordmenn å få øynene opp for den snertne campingbilen. Med mange lure løsninger på liten plass, får man en bil med god kjørekomfort som passer like godt i storby eller som utgangspunkt for turer i fjellet.

I Carados plasseffektive Vlow, kan man åpne bakdørene og slappe av mens man ser soloppgangen fra sengen. De har høy kjørekomfort og kommer enkelt til der de større bobilene ikke kommer frem. Er du nysgjerrig på campinglivet kan Vlow være noe for deg!

Vlow kommer i fire ulike planløsninger og med en egenvekt fra 2.795 til 2.985 kg kjøres den på vanlig førerkort. Om man ønsker sengen på langs eller på tvers bak i bobilen, er helt opp til deg. Bilen har et gjennomgående stilrent design i tidsriktige farger og inneholder alt du trenger for å leve komfortabelt – også på farten. En bybobil kan kalles det beste fra begge verdener og er en god løsning hvis man legger større vekt på tilgjengelighet og opplevelser utenfor bilen, enn mye innvendig plass.

Spesialutgaven, Vlow unlimited, har flere små finesser som gir deg en god følelse. I det kompakte kjøkkenet er det overraskende god benkeplass, som også kan forlenges. Sammen med et romslig kjøleskap har man et godt utgangspunkt for matlaging. Man har alt man trenger på badet og både i oppholds- og sovedelen er det godt med oppbevaringsplass i forhold til bilens størrelse.

Carado Vlow Unlimited leveres med dobbelseng og effektive løsninger for lagring. Den har flere flotte finesser som gjør at man får en følelse av luksus, selv på liten plass. Med en dieseltank på hele 120 liter kommer man seg et godt stykke på vei, før man trenger å etterfylle drivstoff. (Foto: Produsent)

Carado er et av Norges mest kjøpte innstegsmerker og planlegger du å investere i din første bobil er Carado et godt valg. Modellene karakteriseres som sporty, moderne og prisvennlige og har mange praktiske løsninger. Takket være bilens gode kjøreegenskaper kommer man seg frem der de større bobilene ikke ville hatt en sjanse. Carado tilhører tyske Erwin Hymer Group – som tilbyr europeisk dekkende service, topp kvalitet og en suveren verdi for pengene.