Kroken Ålesund

Vi hjelper deg å finne den perfekte bobilen eller campingvognen!

Kontakt Kroken Ålesund

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Niesmann Arto 88 E

Pris:

kr 2 319 000

 • Salgstype: Fabrikkny
 • Årsmodell: 2019
 • Sengeplasser: 5
 • Lengde: 876cm
 • Kilometerstand: 100km
 • Chassis: Fiat
 • Girkasse: Automatic
 • Hjuldrift: Front wheel drive
 • Antall hestekrefter: 177
 • Antall seter: 5
 • Totalvekt: 5500kg
 • Nyttelast: 1150kg
 • Sted: Kroken Ålesund

Har du innbytte?

Legg inn reg.nr og litt informasjon om bobilen du ønsker å bytte inn, så gir vi deg en uforpliktende innbyttepris.
Dette fant vi om ditt kjøretøy, vennligst fyll ut så mange felter som mulig i hver kategori for en mer nøyaktiv verdivurdering.

Generell informasjon

Utseende

Detaljer

Chassis

Ustyr

Kontaktinformasjon

Produktbeskrivelse

Velkommen inn!
Det er ingen overraskelse at Niesmann-Bischoff er kåret til verdens vakreste bobil! Her reiser man på 1. klasse både med tanke på design og kvalitet.

Alde vannbåren gulvvarme, elektrisk markise med LED-lys, Oyster helautomatisk parabol, TV, LED-frontlys, håndduktørker/varmer på bad, fast toalettank på 120L, integrert Nespresso kaffimaskin på kjøkkenet, skinninteriør, stekeovn, frostfrie tanker, gassalarm, utvendig gassu
Elektrisk senkeseng, Tømmeslange i avløpsrør, Varmtvann med termostatregulering og varmepatron (Alde 3020) med Touch-screen-betjeningspanel, SOG toalettventilasjon, Uttrekkbar lastekasse på førersiden, Spesialbelysning på mediesøyle (vekselfarget, dimbar), Ratt og girkule i skinnutførelse, Skifer på mediasøyle i farge "Black Star", sentrallås for bodel og garasjedør, Uttrekkbar lastekasse på siden på passasjersiden, ClouLine-Design (lakkert radiator inkl. kromapplikasjoner, åpningsbare sidevinduer fører/passasjer, Bredere chassis i front, Oppgraderingssett for vannbåren varme (betjenes via førerhuslufting kun i forbindelse med varmeveksl, Lettmetallfelger 16 for FIAT Ducato Heavy, tandemaksel, 230 V stikkontakter i garasje, Vektforhøyelse til 5,5 t, 230 V, inkl. dimbar LED lys, Dekortilpasning "Lava Orange" (klebedekor på front- og bakvegg, frontspoiler og speil), Mineralstoffplate inkl. innfelt vaskekum på kjøkken og bad i stedet for laminat.

Omregistreringsavgift inkludert i prisen.

For mer informasjon og visning:

Vidar Hoff      489 94 773   vidar.hoff@kroken.no

Lars Bigton    918 61 970  lars.bigton@kroken.no

Vi tar innbytte og kan tilby gunstig finansiering via våre samarbeidspartnere – svar på dagen!

Bobilen er kontrollert av vårt verksted uansett brukt eller ny samt alle godkjenninger hvis ikke annet informert. Kroken gir 5 års garanti på nye bobiler, forsikringsløsninger samt gode finansieringstilbud inntil 15 år nedbetaling og 0 kroner egenkapital. Hos oss får du svar innen få minutter og alt papirarbeid fylles ut på stedet ved utleveringen, enklere blir det ikke.

Innbytte er attraktivt, og vi tar gjerne imot din bobil eller vogn uansett merke. Vi takserer alle bobiler og vogner som kommer inn, trygt for deg og trygt for oss. Våre verksteder utfører garantiarbeid, fukt- og gasstest, ettermonterer utstyr (hengerfeste, støttebein, solcelle med mer) og yter over gjennomsnittet god service!

Kroken er forhandlere av Hymer, Laika, Carado, Bürstner, Niesmann+Bischoff og LMC på bobiler samt Hymer Eriba, Burstner og LMC på vogn. Du finner i tillegg Polar hos Brumunddal og Bodø. Vi har tilgang på alle typer av bobiler: helintegrert, delintegrert, camper van, bybobil og alkove. Kroken Caravan er en del av Solid Imports landsdekkende nettverk med servicepunkter i hele landet, det gir deg ekstra trygghet på ferien.

Vil du leie bobil? Kom til oss i Kristiansand, Råde, Oslo, Ålesund og Bodø så har vi bobil til leie for deg og din familie, kjære eller venner! (PS: du får leieprisen i avslag på kjøpsprisen hvis du vil kjøpe egen bobil/vogn etter leien.)

Vi holder til kun 35 minutter fra Ålesund flyplass hvor man lett kan ta fly fra Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim for å nevne noen byer - vi henter deg selvsagt på flyplassen. Har du ikke mulighet til å komme hit så kan vi avtale levering på ditt hjemsted. Vi er her for å finne den løsningen som passer best for deg både ved valg av bobil/ vogn og hvordan du ønsker den levert.

Velkommen til en hyggelig og trygg handel hos Kroken Caravan AS!

 

Forbehold om feil i annonsen.

 

Kontakt Kroken Ålesund

Har du spørsmål om Niesmann Arto 88 E?

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.