Kroken Ålesund

Vi hjelper deg å finne den perfekte bobilen eller campingvognen!

Kontakt Kroken Ålesund

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

LMC Element T 758 G

Pris:

kr 1 072 000

 • Salgstype: Fabrikkny
 • Årsmodell: 2020
 • Sengeplasser: 4
 • Lengde: 741cm
 • Kilometerstand: 100km
 • Chassis: Fiat
 • Girkasse: Automatic
 • Hjuldrift: Front wheel drive
 • Antall hestekrefter: 180
 • Antall seter: 4
 • Totalvekt: 4400kg
 • Nyttelast: 1165kg
 • Sted: Kroken Ålesund

Har du innbytte?

Legg inn reg.nr og litt informasjon om bobilen du ønsker å bytte inn, så gir vi deg en uforpliktende innbyttepris.
Dette fant vi om ditt kjøretøy, vennligst fyll ut så mange felter som mulig i hver kategori for en mer nøyaktiv verdivurdering.

Generell informasjon

Utseende

Detaljer

Chassis

Ustyr

Kontaktinformasjon

Produktbeskrivelse

 

Denne pene LMC Element T 758 G med kjempesmart planløsning har den helt nye automatgirkassen fra Fiat som har høstet mange lovord - må prøves! Denne bobilen skiller seg ut med sin lekre salong med langsgående salongsofabenker som gir en salong de fleste vil være misunnelig på! Denne løsningen gir maksimal utnyttelse av plass til stort salongbord og man kan nyte å ha godt med sitteplasser rundt bordet for gode måltider og hyggelige stunder. Salongbordet foldes også lett ned slik at man har god passasje til og fra førermiljøet og man kan velge å benytte bare halve bordet de gangene man ønsker det.

Førermiljøet er oversiktelig med godt utsyn, behagelige pilotstoler med armlener og den nye automatgirkassen til Fiat for optimal kjøreglede.

Kjøkkenet består av 3 gassbluss, vask, stort kjøleskap med frysedel og i tillegg godt med skuffer og skapplass. 

WC-rom og dusjrom er adskilt for optimal romfølelse i begge rommene.

Bakerst finner man en flott soveavdeling med 2 enkle senger som lett gjøres om til stor dobbeltseng som gir hele 3 soveplasser bak om man har med seg barn. Foran i salongen kan det også gjøres om til 1 sengeplass slik at bobilen totalt har 4 sengeplasser. Bobilens salong gjøres også fort om til 2 godkjente passasjerseter hvor man får sitte fremover på hver sin side av salongen.

Høydepunkter eksteriør:

GFK-tak og gulv gir beskyttelse mot stein- og haglskader, automotive baklys og med nødblinklys, større utvendige speil for en perfekt oversikt, stort vindu i fronthetten for mer dagslys, stor garasjeluke bak for enkel oppbevaring, lavt innsteg i kupeen.

Avantgarde-pakke: enkeltseng og dobbeltseng, takluke i bodel, komfortsetetrekk førerhus, stor takluke i fronthette (Skyroof), forberedt for satelitt, aircondition, solar inkl. takforsterkning, garasjeluke på førerside, 4 stk pynteputer.

Chassis Comfort pakke: elektrisk og oppvarmet sidespeil, airbag fører og passasjer, automatisk klimaanlegg bildel, multifunksjonsratt med styringselement, cruisekontroll, Traction +.

Design pakke heavy: alufelger 16", aludekor dashbord, instrumentpanel i krom, ratt og girkule i skinn, skid plate gloss svart, LED kjørelys.

Vinterpakke varmluftoppvarming: CPU med omkomblingsanlegg, oppvarming varmluft, vinteravdekning for kjøleskapsventilasjonsgitter, elektrisk gulvvarme, isolert spillvannstank og med 2 varmespiraler.

Ambientepakke: tilleggspute for ekstraseng, indirekte belysning i fronthette, indirekte takbelysning, indirekte kjøkkenbelysning.

Vi holder åpent mandag - fredag: 08.00 - 16.30, torsdag 08.00 - 18.00 og lørdag 10.00 - 14.00.

Ønsker du privat visning eller mer informasjon:

Vidar Hoff      489 94 773   vidar.hoff@kroken.no

Lars Bigton    918 61 970  lars.bigton@kroken.no

Vi tar innbytte og kan tilby gunstig finansiering via våre samarbeidspartnere – svar på dagen!

 

::: Velkommen til oss på Kroken for visning, en kopp kaffe og hyggelig prat :::

Ring eller send melding så har vi både bobil/ campingvogn og kaffe klar til deg når du kommer til våre flotte lokaler, også utenom vanlig åpningstid ved behov!

Bobilen er kontrollert av vårt verksted uansett brukt eller ny samt alle godkjenninger hvis ikke annet informert. Kroken gir 5 års garanti til nye bobiler, forsikringsløsninger samt gode finansieringstilbud inntil 15 år nedbetaling og 0 kroner egenkapital. Hos oss får du svar innen få minutter og alt papirarbeid fylles ut på stedet ved utleveringen, enklere blir det ikke.

Innbytte er attraktivt, og vi tar gjerne imot din bobil eller vogn uansett merke. Vi takserer alle bobiler og vogner som kommer inn, trygt for deg og trygt for oss. Våre verksteder utfører garantiarbeid, fukt- og gasstest, ettermonterer utstyr (hengerfeste, støttebein, solcelle med mer) og yter over gjennomsnittet god service!

Kroken er forhandlere av Hymer, Laika, Carado, Bürstner, Niesmann+Bischoff og LMC på bobiler samt Hymer Eriba, Burstner og LMC på vogn. Du finner i tillegg Polar hos Brumunddal og Bodø. Vi har tilgang på alle typer av bobiler: helintegrert, delintegrert, camper van, bybobil og alkove. Kroken Caravan er en del av Solid Imports landsdekkende nettverk med servicepunkter i hele landet, det gir deg ekstra trygghet på ferien.

Vil du leie bobil? Kom til oss i Kristiansand, Råde, Oslo, Ålesund og Bodø så har vi bobil til leie for deg og din familie, kjære eller venner! (PS: du får leieprisen i avslag på kjøpsprisen hvis du vil kjøpe egen bobil/vogn etter leien.)

Vi holder til kun 35 minutter fra Ålesund flyplass hvor man lett kan ta fly fra Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim for å nevne noen byer - vi henter deg selvsagt på flyplassen. Har du ikke mulighet til å komme hit så kan vi avtale levering på ditt hjemsted. Vi er her for å finne den løsningen som passer best for deg både ved valg av bobil/ vogn og hvordan du ønsker den levert.

Velkommen til en hyggelig og trygg handel hos Kroken Caravan AS!

Forbehold om feil i annonsen.

 

Kontakt Kroken Ålesund

Har du spørsmål om LMC Element T 758 G?

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.