Hymer BMC-I 690 2020 Bobil

Vi hjelper deg å finne den perfekte bobilen eller campingvognen!

Kontakt Kroken Ålesund

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Hymer BMC-I 690

Pris:

kr 1 470 000

 • Salgstype: Brukt
 • Årsmodell: 2020
 • Sengeplasser: 4
 • Kilometerstand: 8000km
 • Chassis: Mercedes-Benz
 • Girkasse: Automatic
 • Antall hestekrefter: 143
 • Antall seter: 4
 • Totalvekt: 3880kg
 • Nyttelast: 750kg
 • Bredde: 228
 • Lengde: 740cm
 • Sted: Kroken Ålesund

Har du innbytte?

Legg inn reg.nr og litt informasjon om bobilen du ønsker å bytte inn, så gir vi deg en uforpliktende innbyttepris.
Dette fant vi om ditt kjøretøy, vennligst fyll ut så mange felter som mulig i hver kategori for en mer nøyaktiv verdivurdering.

Generell informasjon

Utseende

Detaljer

Chassis

Ustyr

Kontaktinformasjon

Produktbeskrivelse

DEMOBIL - KMSTAND KUN 8500 KM - MÅ SEES!

Denne lekre Hymer bobilen på Mercedes-Benz er som ny og har nybilgaranti gjeldende fra registreringsdato 12.06.20.

Et førermiljø som gjør kjøreturene til en sann glede, sjenerøs salong for hyggelige stunder, stor, komfortabel senkeseng med god plass til 2 personer over salongen, et delikat kjøkken hvor alt ligger til rette for å lage mat, adskilt dusj og toalettrom og bakerst en særdeles innbydende soveavdeling med meget komfortabel dobbeltseng og godt med skapplass. 

Sølv metallic lakk, pynteputer, Mercedes MBUX 10.25" multimediasystem med multifunksjonsratt, DAB, touch-skjerm og ryggekamera, aktiv distanseassistent DISTRONIC PLUS inkl. multifunksjonsknapp for ratt, skinnratt, 9G-TRONIC automatgir inkl. holdfunksjon, myggnetting på bodelsdør, førerdør med elektrisk vindu og inngangsbelysning, lamellbunn i tre i dusjen, laken til seng bak, 4 pynteputer, ambientebelysning inkl. stikkontaktbelysning, ekstra kontakter, Tempmatik halvautomatisk klimaanlegg, Tempomat Mercedes-Benz inkl. multifunksjonsknapper på rattet, elektrisk parkeringsbrems, forsterket foraksel.

Prosjektnr: 43278/717.

Omregistreringsavgift inkludert i prisen.

For mer informasjon og visning:

Vidar Hoff      489 94 773   vidar.hoff@kroken.no

Lars Bigton    918 61 970  lars.bigton@kroken.no

Vi tar innbytte og kan tilby gunstig finansiering via våre samarbeidspartnere – svar på dagen!

Bobilen er kontrollert av vårt verksted uansett brukt eller ny samt alle godkjenninger hvis ikke annet informert. Kroken gir 5 års garanti på nye bobiler, forsikringsløsninger samt gode finansieringstilbud inntil 15 år nedbetaling og 0 kroner egenkapital. Hos oss får du svar innen få minutter og alt papirarbeid fylles ut på stedet ved utleveringen, enklere blir det ikke.

Innbytte er attraktivt, og vi tar gjerne imot din bobil eller vogn uansett merke. Vi takserer alle bobiler og vogner som kommer inn, trygt for deg og trygt for oss. Våre verksteder utfører garantiarbeid, fukt- og gasstest, ettermonterer utstyr (hengerfeste, støttebein, solcelle med mer) og yter over gjennomsnittet god service!

Kroken er forhandlere av Hymer, Laika, Carado, Bürstner, Niesmann+Bischoff og LMC på bobiler samt Hymer Eriba, Burstner og LMC på vogn. Du finner i tillegg Polar hos Brumunddal og Bodø. Vi har tilgang på alle typer av bobiler: helintegrert, delintegrert, camper van, bybobil og alkove. Kroken Caravan er en del av Solid Imports landsdekkende nettverk med servicepunkter i hele landet, det gir deg ekstra trygghet på ferien.

Vil du leie bobil? Kom til oss i Kristiansand, Råde, Oslo, Ålesund og Bodø så har vi bobil til leie for deg og din familie, kjære eller venner! (PS: du får leieprisen i avslag på kjøpsprisen hvis du vil kjøpe egen bobil/vogn etter leien.)

Vi holder til kun 35 minutter fra Ålesund flyplass hvor man lett kan ta fly fra Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim for å nevne noen byer - vi henter deg selvsagt på flyplassen. Har du ikke mulighet til å komme hit så kan vi avtale levering på ditt hjemsted. Vi er her for å finne den løsningen som passer best for deg både ved valg av bobil/ vogn og hvordan du ønsker den levert.

Velkommen til en hyggelig og trygg handel hos Kroken Caravan AS!

Forbehold om feil i annonsen.

 

 

Kontakt Kroken Ålesund

Har du spørsmål om Hymer BMC-I 690?

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.