Bürstner Lyseo M T 660 Harmony Line 2020 Bobil

Kontakt Kroken Ålesund

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Bürstner Lyseo M T 660 Harmony Line

Pris:

kr 1 239 000

 • Salgstype: Fabrikkny
 • Årsmodell: 2020
 • Sengeplasser: 4
 • Kilometerstand: 100km
 • Chassis: Mercedes-Benz
 • Girkasse: Automatic
 • Hjuldrift: Rear wheel drive
 • Antall hestekrefter: 163
 • Antall seter: 4
 • Totalvekt: 3880kg
 • Nyttelast: 830kg
 • Bredde: 232
 • Lengde: 699cm
 • Sted: Kroken Ålesund

Har du innbytte?

Legg inn reg.nr og litt informasjon om bobilen du ønsker å bytte inn, så gir vi deg en uforpliktende innbyttepris.
Dette fant vi om ditt kjøretøy, vennligst fyll ut så mange felter som mulig i hver kategori for en mer nøyaktiv verdivurdering.

Generell informasjon

Utseende

Detaljer

Chassis

Ustyr

Kontaktinformasjon

Produktbeskrivelse

Rålekker Bürstner Lyseo M Harmony T 660  - må sees!

Lyseo M Harmony Line er den nye stjernen i Bürstners velværeverden. Klassisk Bürstner-design, romdesign med hjemmefølelse og den populære Mercedes kjøretøysteknologien - det er "hjemmekosogvelvære på et helt nytt nivå.

Den delintegrerte bobilen er allerede utstyrt med diverse assistentsystemer som standard, noe man hittil kun kjenner fra personbiler.

Plusspunkter utvendig: Mercedes Sprinter høyt chassis med bakhjulsdrift, førerhus i "tenorittgrå metallic", GFK- tak, bakkestarthjelp, akiv bremse-, kjørelys- og sidevindassistanse, nye Bürstner hybridbaklys, førerhusblending, XL inngangsdør.

Plusspunkter innvendig: airbag sjåfør og passasjer foran, gjennomgående gulv, fullt utstyrt kjøkken, stort dusjrom, designede og funksjonelle inngangselementer, takkledning av høy kvalitet med Skyroof og indirekte LED-belysning, USB-ladekontakt.

Det første som møter deg når du kommer inn i bobilen gjennom XL bodelsdøren er den lekre salongen hvor alt ligger til rette for hyggelige stunder, førermiljø bærer preg av eksklusivitet med sin elegante design, kjøkkenavdelingen er tilrettelagt for at god mat kan lages, over salongen finner man en stor, komfortabel senkeseng som er elektrisk (et trykk på knappen og fremre soveavdeling senker seg ned raskt og enkelt for natten). Bak finner man en sidestilt komfortabel dobbeltseng med lekker belysning som sikrer at man kan lese en god bok om man ønsker det. Badet er optimalt utnyttet og fremstår meget innbydende med sine delikate interiør og lysdetaljer. 

Alufelger, automatgir, Mercedes multimediapakke, elektrisk gulvvarme, Truma varme, multifunksjonsratt,regnsensor, grill med kromdekor, elektrisk bremse, ratt og girkule i skinn, ryggekamera, DAB-radio, MBUX 10,25", setevarme fører og passasjer foran, belysning bak sittebenk, indirekte belysning under benkeplaten, indirekte belysning av takskap, markise 4 meter med LED-belysning. 

Omregistreringsavgift inkludert i prisen.

For mer informasjon og visning:

Vidar Hoff      489 94 773   vidar.hoff@kroken.no

Lars Bigton    918 61 970  lars.bigton@kroken.no

Vi tar innbytte og kan tilby gunstig finansiering via våre samarbeidspartnere – svar på dagen!

 

::: Velkommen til oss på Kroken for visning, en kopp kaffe og hyggelig prat :::

Ring eller send melding så har vi både bobil/ campingvogn og kaffe klar til deg når du kommer til våre flotte lokaler, også utenom vanlig åpningstid ved behov!

Bobilen er kontrollert av vårt verksted uansett brukt eller ny samt alle godkjenninger hvis ikke annet informert. Kroken gir 5 års garanti til nye bobiler, forsikringsløsninger samt gode finansieringstilbud inntil 15 år nedbetaling og 0 kroner egenkapital. Hos oss får du svar innen få minutter og alt papirarbeid fylles ut på stedet ved utleveringen, enklere blir det ikke.

Innbytte er attraktivt, og vi tar gjerne imot din bobil eller vogn uansett merke. Vi takserer alle bobiler og vogner som kommer inn, trygt for deg og trygt for oss. Våre verksteder utfører garantiarbeid, fukt- og gasstest, ettermonterer utstyr (hengerfeste, støttebein, solcelle med mer) og yter over gjennomsnittet god service!

Kroken er forhandlere av Hymer, Laika, Carado, Bürstner, Niesmann+Bischoff og LMC på bobiler samt Hymer Eriba, Burstner og LMC på vogn. Du finner i tillegg Polar hos Brumunddal og Bodø. Vi har tilgang på alle typer av bobiler: helintegrert, delintegrert, camper van, bybobil og alkove. Kroken Caravan er en del av Solid Imports landsdekkende nettverk med servicepunkter i hele landet, det gir deg ekstra trygghet på ferien.

Vil du leie bobil? Kom til oss i Kristiansand, Råde, Oslo, Ålesund og Bodø så har vi bobil til leie for deg og din familie, kjære eller venner! (PS: du får leieprisen i avslag på kjøpsprisen hvis du vil kjøpe egen bobil/vogn etter leien.)

Vi holder til kun 35 minutter fra Ålesund flyplass hvor man lett kan ta fly fra Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim for å nevne noen byer - vi henter deg selvsagt på flyplassen. Har du ikke mulighet til å komme hit så kan vi avtale levering på ditt hjemsted. Vi er her for å finne den løsningen som passer best for deg både ved valg av bobil/ vogn og hvordan du ønsker den levert.

Velkommen til en hyggelig og trygg handel hos Kroken Caravan AS!

Forbehold om feil i annonsen.

 

 

Kontakt Kroken Ålesund

Har du spørsmål om Bürstner Lyseo M T 660 Harmony Line?

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.