Mobil luksus hele året

Kontakt Kroken Ålesund

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Mobil luksus hele året

Du trodde kanskje at bobilen må parkeres når minusgrader, vinter og snø melder sin ankomst? Da tar du heldigvis feil.
Campinglivet er populært som aldri før, og det selges bobiler og campingvogner i rekordmenger. Mange ser på camping og bobilferie som en sommeraktivitet, men stadig flere bobilmerker er utviklet for å kunne nyte campinglivets gleder selv om gradestokken kryper nedover. En av disse er den tyske bobilprodusenten Niesmann + Bischoff, som er kjent for å produsere luksusbobiler av høyeste kvalitet med utmerket design, interiør og kjørekomfort. Deres tre modeller Arto, Flair og Smove er alle utmerkede valg dersom du ønsker å bruke bobilen hele året.

Maksimal nytelse


Niesmann + Bischoffs spesielle varmesystem sørger for at bobilen holder seg varm og lun innvendig, selv med flere minusgrader på utsiden. På grunn av varmesystemet og luftsirkulasjonen er luksusbobilene Arto, Flair og splitter nye Smove optimalt utstyrt til enhver årstid. Bilens isolasjon spiller også en viktig rolle. Niesmann + Bischoff konstruerer nemlig sine vegger ut fra det innovative sandwich-prinsippet med styrofoam på innsiden og aluminium på utsiden. Styrofoam er et suverent isolasjonsmateriale med lav vekt, som er motstandsdyktig mot både fukt, mugg og råte.

Utstyr i ypperste klasse


Niesmann + Bischoff er en perfekt kombinasjon av luksus, design og eleganse. Det lille kjøkkenet har mye utstyr, gass-kokeplater, rikelig med benkeplass og et romslig kjøleskap med integrert fryser. Takket være satellitt-forbindelsen kan du se favoritt TV-programmene dine på LED-flatskjermen til enhver tid, i den behagelige sittegruppen. Velger du Niesmann får du også et praktisk bad med regndusj, og en stor vanntank med kapasitet på minimum 140 liter. Den praktiske bakre garasjen har dessuten god lagringsplass til skiutstyr, snowboard og annet utstyr.

Europas beste vinterglamping
Er du på jakt etter et vinterparadis utenfor Norge? Et godt tips er å pakke bobilen og sette kursen mot Nord-Italia og Europas beste vinterglamping. Hver eneste år kåres, rangeres og hylles Caravan Park Sexten av nettsteder, organisasjoner og gjester som Europas beste campingplass - sommer som vinter. Caravan Park Sexten ligger ved foten av Dolomittene, hvor man har fantastiske muligheter for store skiopplevelser. Sexten har også to restauranter, eget spa og velværeanlegg. Campingplassen har 150 000 gjestedøgn i året og har blitt en favoritt for eiere av Arto, Flair eller Smove fra Niesmann + Bischoff.