Tidenes beste utvalg - kontakt oss for et godt tilbud!

Kontakt Kroken Ålesund

DSC06500.JPG
Terje Giske
Avdelingsleder 
DSC06497.JPG
Vidar Hoff
Selger 
DSC05964.JPG
Lars Bigton
Selger 
DSC05978.JPG
Patricia Cooper Stafseth
Salgskoordinator 
lesund-Caravan_ansatte_BJARNE_cropped.jpg
Bjarne Eide
Kundemottak 
DSC05966.JPG
Maiken Arntsen
Butikkansvarlig 

Kontakt Kroken

Kontakt Kroken Bodø

Vidar.JPG
Vidar Johansen
Selger 
Mary-Ann.jpg
Mary Ann Olsen
Butikk 
Torben.jpg
Torben Hanssen
Daglig leder 
Ernst.jpg
Ernst Rolf Storeide
Kundemottak 
Kato.jpg
Kato Nilsen
Reklamasjon / ettermarked 
Hjalmar.jpg
Hjalmar Fredriksen
Salgssjef 
Torgeir.jpg
Torgeir Vikmark-Lunga
Verksmester 

Kontakt Kroken Brumunddal

Hoeisveen_Svein-Wold-Hansen_1280x1280px.png
Svein Wold Hansen
Avdelingsleder 
Hege-Monica-Dalsheim.jpg
Hege Monica Dalsheim
Butikkselger/ Delebestilling 
Hoeisveen_Terje-Solstad_1280x1280px.png
Terje Solstad
Ettermarked 
Hoeisveen_Morte-Enzell_1280x1280px.png
Morten Haugli Engzell
Salgssjef 
Hoeisveen_Elena_1280x1280px.png
Eline Surnflødt
Selger 
nyansatt-Hoeisveen.jpg
Morten Rønningen
Servicesjef 

Kontakt Kroken Kristiansand

Kenneth-jpg-500_500-croped.jpg
Kenneth Nordhelle
Delelager 
Marit2.jpg
Marit Jensen
Butikkansvarlig 
Rene2.jpg
Renè Jensen
Daglig leder 
Mona.jpg
Mona Tverå
Kundemottaker 
Haavard.jpg
Håvard Nuland
Selger 
Manfred.jpg
Manfred Krause
Verksmester 

Kontakt Kroken Oslo

_VVM9288-WEB_Jan_2.jpg
Jan Fløtten
Selger 
_VVM9289-WEB_TOE_2.jpg
Tommy Østli
Selger og coach 
_VVM9295-WEB.jpg
Eli Evensen
Butikkansvarlig 
_VVM9280-WEB.jpg
Henrik Mengaaen
Servicesjef 
_VVM9274-WEB_Kanstad_2.jpg
Rolf Kanstad
Daglig leder 

Kontakt Kroken Åndalsnes

Svein-Erik-Graaberg.jpg
Svein Erik Gråberg
Daglig leder 
Esben-Flaa.jpg
Esben Flaa
Salgssjef 
Eivind-Bale.jpg
Eivind Bale
Servicesjef 
Paal-Richard-Graaberg.jpg
Pål Richard Gråberg
Butikkansvarlig 
Cato-Hagen.jpg
Cato Hagen
Selger 
Marita-Valseth-Hoel.jpg
Marita Valseth Hoel
Salgssekretær 

Kontakt Kroken Østfold

36B599BB-DC5B-4B18-996E-0D0EB8205E70.jpeg
Magnus Westin
Kundemottaker 
Frode-kopi-1.jpg
Frode Malmo- Martinsen
Salg - Markedsføring 
Hans-Erik-Kingsroed.jpg
Hans Erik Kingsrød
Salgssjef 
Bilde-Kristin-Svee-Osufsen.jpeg
Kristin Svee Osufsen
Butikkansvarlig  
Bilde-Atle-Kristoffersen.jpeg
Atle Kristoffersen
Daglig leder 
Bilde-Glenn-Moerch-Grimsroed.jpeg
Glenn Mørch Grimsrød
Klargjører/mekaniker 
Bilde-Ronny-Andre-Braend.jpeg
Ronny Andre Brænd
Klargjører/mekaniker 

Kontakt Kroken Østfold (tidliger Kingsrød)

Hans-Erik-Kingsroed-Daglig-leder-Selger.jpg
Hans Erik Kingsrød
Daglig leder 
Gry-Olsen-Kontor-Butikk.jpg
Gry Olsen
Kontor/butikk/salg 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

ENTUSIASTER PÅ TUR: F.v. Ivar Slettsjø, Liv Wenche Verås, Jorunn Lærum, Jannicke Sandvik og Dag Lærum utenfor Niesmann+Bischoff-fabrikken i Polch i Tyskland. Foto: Oddgeir Visnes

Nordmenn på fabrikkbesøk hos Niesmann+Bischoff:

Slik lages en luksusbobil

Bli med på innsiden av bobilfabrikken til Niesmann+Bischoff og se hvordan luksusbobilene lages. Ole Einar Bjørndalens favorittmerke er blant det ypperste på bobilmarkedet. Med nøyaktighet i alle ledd og godt håndverk er det ingen tilfeldighet at N+B eiere sier at de aldri vil ha noe annet.

– Det har vært et veldig fascinerende og interessant besøk. Vi ble vist rundt i produksjonsfasilitetene og fikk se hvordan bilene blir utviklet, før de kommer som et ferdig produkt klar til lakkering og testing. Det var veldig interessant å få se hele prosessen sammen med andre bobilentusiaster, sier Ivar Slettsjø.

Sammen med en liten gruppe norske Niesmann+Bischoff-entusiaster og forhandlere besøkte han i fjor høst Polch, en liten by nær Koblenz i Tyskland. Knappe 7.000 innbyggere bor i byen hvor det hvert år produseres 650 luksusbobiler – de fleste spesialtilpasset til hver kunde.


Lidenskapelig håndverk

Arkitekter, ingeniører, en mengde håndverkere og installatører som alle utfører ekte håndverk – sånn beskriver N+B seg selv. De er kjent for sin nøyaktighet, lidenskap og kvalitet i alle ledd, et inntrykk som absolutt ble forsterket etter omvisningen i fabrikken, ifølge de besøkende.

– Selv om jeg vet at mye av jobben foregår for hånd, trodde jeg likevel at en større del av det var automatisert. Det er kun utskjæringen av treverket som blir gjort med maskin. Det var spennende å se at så mye var manuelt og jeg ble positivt overrasket, sier Per Olav Bergli. Han har vært mye på reise i Europa og sammen med kona gleder han seg til flere turer nedover kontinentet i deres nye Arto 88 EK.

– Vi har ikke vært på langtur med vår nye Niesmann enda, men tidligere har vi har vært mye rundt i Europa på motorsykkel og blitt godt kjent. Som pensjonister skal vi igjen besøke mange av de stedene med bobil – det gleder vi oss til, sier Bergli.

BEGEISTRET: Ivar Slettsjø og Liv Wenche Verås var svært fornøyde med besøket til Niesmann+Bischoffs fabrikk i Polch i Tyskland. – Det finnes ingen bobiler som har tilsvarende design og kvalitet som N+B har – de er helt perfekte, sier de to, som selv kjører en Arto 88 F. Foto: Oddgeir Visnes

Valgmulighetene avgjorde

Under fabrikkbesøket er det gjennomgående god stemning og det er flere enn Bergli som er fascinert over mengden håndarbeid som ligger bak en bobil fra N+B. Selv om få av de besøkende kjente hverandre fra før, er de felles interessene åpenbare.

– Vi valgte Arto 88 EK på grunn av den gode plassen. Vi fikk både en større kjøkkenløsning og et stort bad – det var midt i blinken for oss! Det er god plass overalt i bobilen – både i lasterommet og ellers. Vi så på mange bobiler, men det var det som avgjorde, sier Bergli. Han legger til at det å kunne velge utfra sitt behov og at hver eneste bil blir skreddersydd den enkelte kundens behov, var avgjørende for at de valgte N+B. Også Slettsjø kjører en Arto og forteller at selv om de har hatt fire andre bobiler tidligere, kan ingenting måle seg med en N+B.

– Jeg kjører en Arto 88 F som jeg er blitt veldig glad i. Gjennom vår erfaring føler vi at vi har kommet frem til den som passer oss best og at vi har identifisert vårt behov. Vi har hatt mye glede av bilen det halvannet året vi har hatt den, sier han. Også hans faste co-pilot, Liv Wenche Verås, er godt fornøyd med Arto’en.

– Selve prosessen begynte allerede for to bobiler siden. Vi har lenge hatt en drøm om å kjøpe en N+B og det ligger mange timer med research bak valget. Det finnes ingen bobiler som har tilsvarende design og kvalitet som N+B har. De er helt perfekte, så det blir nok aldri noe annet på oss, sier hun.

 – Vi har blitt tatt veldig godt imot av forhandlerne og vi setter stor pris på at vi fikk reise hit. Det er inspirerende å få lære mer om bilene og se hvor stort det er – her er det bobiler så langt du kan se, sier Slettsjø.

I DET ALLER HELLIGSTE: En liten gruppe nordmenn med Niesmann-entusiaster og forandlere besøker fabrikken utenfor Polch i Tyskland. Der fikk de se hvordan luksuslinerne produseres og et godt innblikk i arbeidernes rolle i produksjonen. At majoriteten av produksjonen foregår for hånd, overrasket mange. Foto: Oddgeir Visnes

Imponerende håndverk

Den tyske produsentens fokus på design og bevisste forhold til materialer blir av flere trukket frem som viktige faktorer i valget av bobil. Hubert Brandl, administrerende direktør i Niesmann+Bischoff, forteller at dette er de svært bevisste på.

– Med høyere kvalitet på de ulike materialene og oppgavene som gjøres gjennom produksjonsprosessen, får vi høyere kvalitet på det ferdige produktet. I tillegg tillater vi oss selv å bruke litt mer tid i produksjonen enn det som gjerne er vanlig. De fleste feil skjer når man tvinges til å jobbe i et stressende miljø, sier Brandl. Dette imponerte også de besøkende fra Norge.

– Det var moro å se hvor mye håndarbeid som ligger bak – det var ikke en produksjon hvor maskiner var i høysetet, det var manuelt arbeid som ble fulgt opp av den enkelte ansatte og som virkelig satte sin ære i det – det er vel kanskje det som gjør N+B så bra. Det var skikkelig moro å se produksjonslinja, sier Bergli.

KLARE FOR SESONG: Ekteparet Laila Helene og Per Olav Bergli er klare for årets sesong. De har tidligere vært på flere turer nedover på kontinentet og er godt kjent. Nå planlegger de å ta med seg Arto’en og besøke noen gamle favorittsteder. Foto: Oddgeir Visnes

Gleder seg til årets sesong

Vel hjemme i Norge og med årets sesong rett rundt hjørnet, er planene klare. Mens Bergli planlegger å ta med både Arto’en og kona på turer nedover i Europa, holder Slettsjø og Verås seg i gamlelandet.

– Jeg elsker å kjøre over fjelloverganger og synes det er flott både i Geiranger og over Valdresflya. Vi elsker fjord og fjell og den flotte, friske gode lufta vi har i Norge. Det er det jeg elsker med hytta vi har. Vi kan kjøre hvor vi vil og stoppe hvor vi vil – det er bare helt topp. En luksushytte på hjul, avslutter Verås.

LUKSUS PÅ HJUL: Utenfor fabrikken i Polch i Tyskland, står luksuslinerne fra Niesmann+Bischoff på rad og rekke. Foto: Oddgeir Visnes
Aktuelt

Bestill verkstedtime og deler