Dette er familiens førstevalg

Kontakt Kroken Ålesund

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Dette er familiens førstevalg

Når familien skal på tur kreves det grundig planlegging. Men, med riktig campingvogn er mye av jobben gjort. Romslig planløsning, suverene vinteregenskaper og et omfattende standardutstyr er noen av faktorene som gjør Bürstner Nordic til en favoritt blant norske barnefamilier.
– Bürstner Nordic er en vognserie med mange muligheter, og vognene egner seg både for store og små familier. Nordic-serien er bygd på et ALKO understell, med AKS-kobling som gir en svært god stabilitet mellom bil og vogn, forklarer Svein Erik Gråberg hos Kroken Caravan Åndalsnes.

Modellserien Bürstner Nordic Edition er utviklet av en faggruppe i forhandlernettet til Kroken Caravan Import, som har agenturet på Bürstner i Norge. Modellene gjenspeiles av nordisk interiør, i form av farge og belysning. Veggene er godt isolerte, man får også gulvvarme og kan velge mellom Truma Therme eller Alde sentralvarme.

SE VIDEO:

God plass til hele familien

Vognene i Nordic serien finnes både med og uten køyesenger, og hver køyeseng har sitt eget vindu. Store vindusflater åpner for mye dagslys inn i vognene, og den smarte rominndelingen gir en åpen og luftig følelse. Badene er funksjonelle for både store og små, med praktiske detaljer. Romslige kjøkken gir mye lagringsplass, og alle kjøkken har skuffer med ”soft close” funksjon.
Vognprodusenten Bürstner er en stor salgsfavoritt på grunn av sine velutstyrte modeller og gunstige priser.

Alt inkludert

De spesialutviklede Nordic-vognene fra Bürstner har også integrerte lys-systemer i tak og under skap. Belysningen skaper en fin og lun atmosfære innvendig. USB-innganger for enkel lading av elektriske apparater er plassert nær sengene. – Vognen er også klargjort for radio med integrerte høytalere og den er klargjort for TV. Alt er inkludert når du kjøper vognen, forklarer Gråberg.
Bürstner gir høy trivselsfaktor, både ombord og underveis. Alt ligger til rette for gode opplevelser sammen med familien.

Kjent for godt design

Utseendemessig fremstår samtlige vogner som lekre og moderne. Du kan også sette ditt personlige preg på interiøret med 38 ulike kombinasjoner. Den tyske produsenten er spesielt kjent for merkets design. Bürstner har i alle år vært opptatt av fargevalg og elegant interiør i sine modeller. Dette, kombinert med god kvalitet, gode løsninger og konkurransedyktige priser gjør at Bürstner er en stor favoritt blant mange nordmenn.