Få 50% rabatt på utvalgt utstyr

Kontakt Kroken Ålesund

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Få 50% rabatt på utvalgt utstyr

Kroken feirer 50 år i bransjen med knallgode tilbudspakker fra Max Fritid. Nå får du halv pris på Frigg bålpanne og kaffekjele 3 L til jubileumspris 1675,- (Ord. 3350,-)

I år er det hele 50 år siden vår første Kroken avdeling ble åpnet på Åndalsnes. Det feirer vi ved å tilby gode priser på en rekke utstyrspakker hos alle Krokens avdelinger.

Vi har komplett utstyrsbutikk med alt tilbehøret du trenger, enten du skal sove i hengekøye, telt, bobil eller campingvogn.

Hos oss finner du blant annet et rikt utvalg av utstyr til matlaging og dekketøy. Fritidsovnen Omnia er svært populær, og gjør at du kan trylle frem praktisk talt alt som du kan bake og lage i en fast ovn. Kjøper du Omnia ovn får du nå - 50% rabatt på alt av tilbehør. Du får også -50% rabatt på den populære THY LED Flammelampe m/fot, jordspyd og veggfeste.

Velkommen innom eller kontakt oss for flere gode jubileumstilbud!

Jubileumstilbud: -50% på THY LED flammelampe med fot, jordspyd og veggfeste NÅ 99,- (ord. 199,-)

Max Fritid har i 25 år hjulpet campingentusiaster med å skape den perfekte camping opplevelsen. De er Norges største leverandør av utstyr til bobil og caravan.

Kroken fører alle varer fra Max Fritid, alt fra campingmøbler og markiser til parabol, fortelt og alt annet du trenger til tur. Du finner også et stort utvalg av grill, møbler og utstyr som også er perfekt for både hytta og hagen. Er det noe du trenger av fritidsutstyr, kan du være sikker på at – Vi har det!

Vi hjelper deg å finne det rette campingutstyret for ditt behov!

Se Krokens Laika Ecovip jubileumsmodell

Kontakt Kroken Ålesund

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.