Praktisk flerbruksbobil

Kontakt Kroken Ålesund

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Praktisk flerbruksbobil

Opplevelsesreiser for to, korte helgeturer eller ferier med familien. Bürstner City Car passer perfekt for deg som ønsker en funksjonell flerbruksbobil, og egner seg godt som en bil nummer to.
Enten det er en opplevelsesreise for to, en lengre familieferie, en kort helgetur eller en storhandling på kjøpesenteret - Bürstner City Car er en egnet ledsager i alle situasjoner. City Car omtales ofte som en bybobil, eller et fritidskjøretøy med bad. Modellen preges av funksjonalitet, mye lagringsplass, høy kvalitet og praktiske detaljer.

– City Car egner seg svært godt som en flerbruksbil. Modellen kan enkelt brukes som en vanlig hverdagsbil, samtidig som den faktisk er en fullverdig bobil, forteller Svein Erik Gråberg, merkeansvarlig for Bürstner i Norge. – Den er kun 208 cm bred, noe som gjør den lett å kjøre i byer og på smale veier. Noe man ofte gjør i Norge, påpeker Gråberg.
Velger du en Bürstner får du alltid et smakfullt interiør, en god planløsning og utmerket sovekomfort. 

Smarte løsninger

Uansett hvilken modell du velger får du et praktisk kjøkken med romslige skuffer. Uttrekksskuffene gir mye stueplass og er utstyrt med automatisk inntrekk. Kjøleskap i praktisk høyde og gasskomfyr med to brennere lar deg nyte spennende og smakfulle måltider ombord i din City Car. Baderommene er fylt med praktiske løsninger som utnytter plassen optimalt. Velger man modellen C 600 får man blant annet et roterbart toalett, nedfellbar vask, takluke og en XXL-dusjslange som også kan brukes utenfra. – På toalettet kan man trekke dusjhåndtaket ut vinduet for å ta en enkel dusj ute i det fri, eller for å spyle av møkkete sko og lignende, forklarer Gråberg. Alt er integrert som standard og optimalt tilpasset plassforholdene.
Kjøper du en Bürstner City Car fra en av Kroken Caravan Import sine forhandlere får du 5 års Norgesgaranti. 

Maksimalt lasterom

Hekkområdet i bilen er særdeles praktisk. De store, midtdelte dørene bak på bilen er perfekte for å laste inn utstyr. Under kjøring kan du transportere sykler og campingmøbler på en sikker måte, og om kvelden blir hekkområdet til et stort og behagelig avslappingsområde. Hovedsengen senkes ned fra taket ved bruk og sparer mye plass i bilen. Den som ønsker å sikre bagasjen og sportsutstyret sitt på en ideell måte, vil også glede seg over de innfelte festeøyene i gulvet. På den måten forhindrer du skader på møbler og annet utstyr. Hver modell har også integrerte klesskap og elektriske innstigstrinn.