Tidenes beste utvalg - kontakt oss for et godt tilbud!

Kontakt Kroken Ålesund

DSC06500.JPG
Terje Giske
Avdelingsleder 
DSC06497.JPG
Vidar Hoff
Selger 
DSC05964.JPG
Lars Bigton
Selger 
DSC05978.JPG
Patricia Cooper Stafseth
Salgskoordinator 
lesund-Caravan_ansatte_BJARNE_cropped.jpg
Bjarne Eide
Kundemottak 
DSC05966.JPG
Maiken Arntsen
Butikkansvarlig 

Kontakt Kroken

Kontakt Kroken Bodø

Vidar.JPG
Vidar Johansen
Selger 
Mary-Ann.jpg
Mary Ann Olsen
Butikk 
Torben.jpg
Torben Hanssen
Daglig leder 
Ernst.jpg
Ernst Rolf Storeide
Kundemottak 
Kato.jpg
Kato Nilsen
Reklamasjon / ettermarked 
Hjalmar.jpg
Hjalmar Fredriksen
Salgssjef 
Torgeir.jpg
Torgeir Vikmark-Lunga
Verksmester 

Kontakt Kroken Brumunddal

Hoeisveen_Svein-Wold-Hansen_1280x1280px.png
Svein Wold Hansen
Avdelingsleder 
Hege-Monica-Dalsheim.jpg
Hege Monica Dalsheim
Butikkselger/ Delebestilling 
Hoeisveen_Terje-Solstad_1280x1280px.png
Terje Solstad
Ettermarked 
Hoeisveen_Morte-Enzell_1280x1280px.png
Morten Haugli Engzell
Salgssjef 
Hoeisveen_Elena_1280x1280px.png
Eline Surnflødt
Selger 
nyansatt-Hoeisveen.jpg
Morten Rønningen
Servicesjef 

Kontakt Kroken Kristiansand

Kenneth-jpg-500_500-croped.jpg
Kenneth Nordhelle
Delelager 
Marit2.jpg
Marit Jensen
Butikkansvarlig 
Rene2.jpg
Renè Jensen
Daglig leder 
Mona.jpg
Mona Tverå
Kundemottaker 
Haavard.jpg
Håvard Nuland
Selger 
Manfred.jpg
Manfred Krause
Verksmester 

Kontakt Kroken Oslo

_VVM9288-WEB_Jan_2.jpg
Jan Fløtten
Selger 
_VVM9289-WEB_TOE_2.jpg
Tommy Østli
Selger og coach 
_VVM9295-WEB.jpg
Eli Evensen
Butikkansvarlig 
_VVM9280-WEB.jpg
Henrik Mengaaen
Servicesjef 
_VVM9274-WEB_Kanstad_2.jpg
Rolf Kanstad
Daglig leder 

Kontakt Kroken Åndalsnes

Svein-Erik-Graaberg.jpg
Svein Erik Gråberg
Daglig leder 
Esben-Flaa.jpg
Esben Flaa
Salgssjef 
Eivind-Bale.jpg
Eivind Bale
Servicesjef 
Paal-Richard-Graaberg.jpg
Pål Richard Gråberg
Butikkansvarlig 
Cato-Hagen.jpg
Cato Hagen
Selger 
Marita-Valseth-Hoel.jpg
Marita Valseth Hoel
Salgssekretær 

Kontakt Kroken Østfold

36B599BB-DC5B-4B18-996E-0D0EB8205E70.jpeg
Magnus Westin
Kundemottaker 
Frode-kopi-1.jpg
Frode Malmo- Martinsen
Salg - Markedsføring 
Hans-Erik-Kingsroed.jpg
Hans Erik Kingsrød
Salgssjef 
Bilde-Kristin-Svee-Osufsen.jpeg
Kristin Svee Osufsen
Butikkansvarlig  
Bilde-Atle-Kristoffersen.jpeg
Atle Kristoffersen
Daglig leder 
Bilde-Glenn-Moerch-Grimsroed.jpeg
Glenn Mørch Grimsrød
Klargjører/mekaniker 
Bilde-Ronny-Andre-Braend.jpeg
Ronny Andre Brænd
Klargjører/mekaniker 

Kontakt Kroken Østfold (tidliger Kingsrød)

Hans-Erik-Kingsroed-Daglig-leder-Selger.jpg
Hans Erik Kingsrød
Daglig leder 
Gry-Olsen-Kontor-Butikk.jpg
Gry Olsen
Kontor/butikk/salg 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Kraftig salgsøkning i 2016:

Bürstner tilbake mot toppen

Campinggiganten Bürstner var Norges mest solgte bobilmerke i hele 9 år. Nå ønsker de å gjenta suksessen, og satser knallhardt for å komme tilbake blant topp tre. Bürstner hadde en kraftig salgsøkning i 2016, og møter den kommende campingsesongen med en helt ny modellserie.

I 2016 feiret den verdenskjente campinggiganten Bürstner 30 år med bobil. Siden de lanserte sin første alkove-bil i 1986 har mye forandret seg. Nå er Bürstner en av få produsenter som har lansert en helt ny modellserie for 2017-sesongen, og det jobbes intensivt for å komme helt til topps på salgsstatistikken i Norge. Svein Erik Gråberg, merkeansvarlig for Bürstner i Norge, har stor tro på at Bürstner kommer til å lykkes med satsningen.
Solid vekst
Bürstner var Norges mest solgte bobilmerke fra 2004 til 2012. I dag ligger de på 6.plass, men det jobbes hardt for å komme tilbake blant topp tre. 2016 var et solid år for merket. De solgte hele 222 nye bobiler og hadde en salgsøkning på 73%. – Når det gjelder Bürstner-campingvogner gjorde vi også et voldsomt byks på registreringsstatistikken. Salget var enormt og økte med nesten 200%, forteller Gråberg.

– Vi ser at markedet virkelig har fått øynene opp for Bürstner igjen, og det er flere faktorer som gjør at merket er på vei tilbake for fullt.
Merkeansvarlig for Bürstner i Norge, Svein Erik Gråberg, har stor tro på god vekst for Bürstner og forteller at Lyseo T er en svært aktuell modell i 2017. Foto: Maja Håbet. 
Gode løsninger og konkurransedyktige priser
– Vi kommer til å satse hardt på Bürstner fremover. Vi har Norges beste forhandlernett som representerer merket, og vi har stor tro på at vi kommer til å lykkes med satsningen.
 
Gråberg forteller at det er flere faktorer som gjør at kundene elsker Bürstner.
– De er spesielt kjent for merkets design, noe kundene er veldig opptatt av. Bürstner har i alle år vært opptatt av fargevalg og elegant møbeldesign i alle sine modeller. Dette, kombinert med god kvalitet, gode løsnininger og konkurransedyktige priser mot de billigste på markedet gir meg stor tro på god vekst for Bürstner, forteller en entusiastisk Gråberg. 
Lyseo T744 er tildelt innovasjonspris for sin løsning med to salonger og to senkesenger. Modellen omtales som en luksuriøs treroms bobil, med unike løsninger og et praktisk bad.
Pris for beste planløsning i 2017
En av Bürstners største nyheter for 2017 sesongen er den unike modellen Lyseo T744. Modellen vant pris for beste planløsning i European Innovation Award 2017

Alle modeller kan leveres under 3.500 kg og Lyseo T er den perfekte bobil for par som ofte reiser alene. T744-modellen skiller seg fra de andre ved at den har en stor loungegruppe bakerst i bilen. Den L-formede sofaen har god plass til fire personer. Et lite, frittstående salongbord trekkes ut av sofaen når sittegruppen er i bruk. Oppholdsrommet bak har tre vinduer, som gir godt med lys inn i rommet. Her kan man nyte stillheten med en god bok eller slappe av med et spennende TV-program. Over den bakre sittegruppen finner man sengen i bobilen. Standardsengen i bilen er en stor dobbeltseng som måler 150x200cm, med elektrisk betjening som heiser sengen opp eller ned når den skal benyttes. Det er den praktiske sengeløsningen som har gitt plass til den ekstra sittegruppen bak i Lyseo T744.
Den store senkesengen bak i bilen kan skjules under taket med et enkelt tastetrykk. Modellen imponerer også med en takhøyde på 205 cm og behagelig belysning.
Alt på en flate
Den nye modellen lar deg nyte friheten og det beste fra enhver årstid. Det spesielle gulvet i den nye 2017-modellen gir deg nemlig muligheten til å nyte campinglivet, uansett vær og temperatur. Thermo-floor-dobbeltgulvet reguleres slik at du alltid vil ha en behagelig følelse når du går gjennom bilen, også barbeint. Her får man alt på en flate – hele veien fra førerhuset til soverommet. – Dette har tidligere vært forbeholdt dyrere utgaver, men nå har vi en prisgunstig bobil, med kvaliteter som i en fullvoksen millionbil, forklarer Gråberg. 
 
I tillegg til den ekstra sittegruppen bak i bilen, er det selvfølgelig også en sittegruppe foran. Denne har god plass til fem personer, samt et uttrekkbart spisebord. 744-modellen har med andre ord to romslige stuer, kjøkken, soverom og bad. I Lyseo T kan du velge mellom to ulike møbeldekorer og hele 34 forskjellige polsterkombinasjoner for å skape en unik bobil, med ditt personlige preg.
Alle Bürstners Lyseo T modeller leveres under 3,5 tonn, som gjør at du kan kjøre bobilene med vanlig førerkort - klasse B. Lavrammechassiset gir svært god kjørekomfort. 
Mer plass, komfort og frihet
Bürstner er, som tidligere nevnt, en av få produsenter som lanserer en splitter ny modellserie for 2017. Stikkordene for den nye modellserien er mer plass, mer komfort og mer frihet. Med sitt omfattende klima-konsept sørger Bürstner for en optimal atmosfære til enhver tid. I tillegg har de anstrengt seg for å utnytte hver eneste millimeter optimalt for å gi bobilistene mest mulig lasteplass. Alle Bürstners nye modeller skal oppleves som lyse og luftige.

– Vi har stor tro på at vi vil se økninger i salget av både vogn og bil i 2017, avslutter Gråberg.
Aktuelt

Bestill verkstedtime og deler